Aanmelden

Een warme omgeving voor contact met gelijkgestemden

Neem hier contact op

De Bredasche Sociëteit ‘t Turfschip heeft als doelstelling leden en clubs een warme omgeving voor contact met gelijkgestemden. Onder het genot van een hapje en/of drankje komen leden, al dan niet in genootschappen, bij elkaar voor een goed gesprek of het delen van kennis, verhalen en andere ervaringen. Een aantal keren per jaar worden vanuit de Sociëteit bijeenkomsten georganiseerd waar alle leden tegelijkertijd welkom zijn.

De overkoepelende vereniging telt circa 250 leden die lid zijn van de Sociëteit, waarvan een groot deel verenigd is in een 7-tal genootschappen.

Voor een genootschap of club biedt de Sociëteit een plaats waar je elkaar in een eigen omgeving kunt treffen onder de eigen signatuur. Er is geen afleiding zoals bij een avond in een publieke horecagelegenheid om aan de bar met andere gasten te blijven hangen. De ruimte is exclusief beschikbaar voor het genootschap op een vaste dag in de maand.

Met de catering kunnen afspraken gemaakt worden over eten en drinken tijdens die bijeenkomsten. Deconsumptieprijzen zijn dankzij afspraken met leveranciers en het verenigingskarakter aantrekkelijker dan in een openbare gelegenheid.

Daarnaast kunnen de leden zowel privé als zakelijk gebruik maken van onze faciliteiten, voor bijvoorbeeld een familiediner, een receptie of een feestje.

Per lid bedraagt de contributie € 160 per jaar.

Neem contact met ons op voor nadere informatie of het maken van een afspraak op de Sociëteit om kennis te maken.